BIM

Entrédörr - ytterdörr

Då var det var dags för en liten påminnelse så ni inte glömmer att använda våra BIM-objekt. Vi har tagit fram objekt för i stort sett alla våra produkter, inklusive ståldörrar, för Revit och ArchiCAD.

Man kan hitta våra BIM-objekt på två sätt. Antingen går man in direkt på portalen bimobject.com och söker efter oss. Eller så kan man hitta alla våra objekt på swedoor.se/bim. Går man in direkt på vår hemsida så måste man sedan ändå logga in på bimobject.com när det är dags att ladda ner objekten. Det kommer då upp ett inloggningsfönster. Så innan man kan börja ladda ner första gången måste man alltså skapa en användare på bimobject.com. Detta är självklart gratis.

BIMobject har också appar för både Revit och ArchiCAD vilka gör det enkelt att ladda ner objekt direkt i programmet när man sitter och arbetar. Dessa förenklar arbetsgången avsevärt och är värda att testa.

Skulle ni hitta något fel i något av våra objekt, eller har andra önskemål, är ni varmt välkomna att höra av er till mig så kan jag föra det vidare till våra utvecklare.