Arkitektsupport

För er som arkitekter och byggnadsingenjörer är vårt mål att erbjuda bästa möjliga arkitektrådgivning så att ni känner att ni alltid kan få den hjälp ni behöver av oss. 

Jag som skriver här på bloggen heter Marilyn Lindh och arbetar som arkitektrådgivare. Till mig är ni välkomna att vända er med alla tänkbara dörrfrågor. Det går bra att maila eller ringa, mina kontaktuppgifter finns här till höger.

Besök hos er

Varje år gör jag också ett antal infobesök. Alltså besök hos er där jag håller en kort produktinformation då jag pratar om oss, våra produkter och nyheter. Vanligtvis ringer jag er när det börjar bli dags att komma till er igen, men det går också bra att ringa eller maila mig om ni vill att jag kommer. I samband med dessa besök går det även bra att ställa projektspecifika frågor när jag ändå är på plats. Det brukar vi då ta efter presentationen.

Jag gör också projektgenomgångar. Det kan vara lite olika när i processen vi gör det, men ofta är det i början av ett större projekt. Jag kommer vanligtvis till er och så tittar vi på vilka förutsättningar och krav som finns i projektet. Sen berättar jag om vilka lösningar vi har som kan passa och tipsar om vad som kan vara bra att tänka på. Är det senare i projektet så att det finns lite dörruppställningar brukar jag kolla igenom dem så att de stämmer, och tipsa om andra lösningar när det är relevant.

Sök information på egen hand

Vår onlinekatalog, Mått & Fakta, innehåller en hel del teknisk information om alla våra produkter. Det finns en Mått & Fakta för våra trädörrar och en för våra ståldörrar.

På bloggen skriver jag om våra produkter, svar på vanliga frågor, om nyheter, och lite om arkitektur och design i allmänhet. Här kan ni alltid gå in och söka när det är något ni undrar över gällande dörrar.

På hemsidan kan ni också hitta en hel del användbar information, så som till exempel monteringsanvisningar, byggvarudeklarationer, färgscheman och bilder. Ett tips är att gå in i det vi kallar för ”Download Center” under ”Support & Teknisk Info”. Under ”Professionella” finns också mycket användbar information.

Det är vår ambition att alltid snabbt erbjuda den hjälp ni behöver för att kunna föreskriva dörrar, och vi är tacksamma för feedback om det är något ni saknar eller tycker att vi kunde göra bättre.