Uppdatering av Mått & Fakta 1 april

Idag läggs en ny och uppdaterad version av Mått & Fakta upp på vår hemsida.

Vår tekniska katalog Mått & Fakta innehåller information om alla våra produkter. Det är en web-baserad, klickbar katalog där man bland annat hittar information om dörrtyper, mått, ytbehandlingar, karmar och trösklar. Sedan några år tillbaka trycker vi inte längre upp den, utan vi vill helst att man läser den på nätet. Dels för att spara på vår miljö, men också därför att vi uppdaterar den två gånger per år, och risken är då stor att många sitter med gamla versioner.

Uppdateringarna görs 1 april och 1 oktober varje år. Det är olika hur stora uppdateringar det är, men det som vanligtvis ingår är nya produkter och eventuella ändrade förutsättningar för befintliga produkter. Den här gången var det ganska få uppdateringar. Bland annat har vi lagt till den nya bostadsinnerdörren Charisma, och bytt ut detaljerna på våra icke svetsade stålkarmar då vi har gjort en mindre ändring i konstruktionen på dessa.

Jag vet att en del av er föredrar att skriva ut Mått & Fakta. Jag vill då uppmana att skriva ut en ny version två gånger om året så att ni håller er uppdaterade.

För den som inte är van vid att använda Mått & Fakta finns här ett blogginlägg om det.