Hur hittar jag som föreskrivare rätt information på er hemsida?

Vi har valt att dela upp vår hemsida för att den ska passa både professionella användare och konsumenter. Ni som föreskrivare ska först och främst titta under rubriken “Professionella” längst till höger i menyraden på hemsidan. Där finns bland annat kontaktuppgifter, referensobjekt, och det viktigaste av allt, Mått & Fakta. 

Hur man hittar till och använder Mått & Fakta kan man läsa om i det här blogginlägget. Jag rekommenderar starkt att man tar några minuter och läser det om man inte redan är van vid att använda Mått & Fakta. Där finns i princip all teknisk information man kan tänkas behöva för alla våra produkter.

Är man bara ute efter att titta på bilder och inspireras lite kan man däremot gå in under “Inspiration” och “Produkter & Priser”. Observera att de priser som anges där är konsumentpriser som inte är direkt tillämpbara i projekt.

Under rubriken “Goda råd & dokument” finns också en hel del som kan vara intressant. Framförallt i det som heter “Download center”, där man kan hitta bland annat byggvarudeklarationer, monteringsanvisningar och broschyrer.

Kontaktuppgifter till vår arkitektsupport finns dels på sidan “Om” här på bloggen, och under “Professionella” på hemsidan. Om man håller pekaren över “Professionella” kommer det ner en meny där man klickar på “För arkitekter”. Man kommer då direkt till kontaktuppgifterna. Än så länge finns även alla gamla nyhetsbrev där, men så fort all information som finns i dem har kommit upp här på bloggen kommer de tas bort. 

Så välkomna in på vår hemsida, och tveka inte att höra av er om det är något ni undrar över eller behöver hjälp med!